لزوم اجرای بیمه اجباری برای گندمکاران کردستانی
- شناسه خبر: 1573
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۵
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: بیمه اجباری برای گندمکاران این استان به عنوان یک ضرورت حیاتی مطرح است و از کشاورزان خواست تا قبل از پایان سال جاری، اقدام به انجام بیمه نمایند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آفتاب دل»، سعدی نقشبندی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: با توجه به پیشبینیها در زمینه وضعیت بارشها که نشان میدهد میزان بارشها کمتر از حد نرمال خواهد بود، انجام بیمه برای گندمکاران در کردستان امری ضروری است و این اقدام به نفع کشاورزان و گندمکاران خواهد بود.
وی در ادامه افزود: هزینه بیمه هر هکتار زمین کشاورزی ۵۵۷ هزار تومان است و کشاورزان باید این مبلغ را پرداخت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین از صادرات ۴۱۴ هزار تن محصولات شیلاتی و زراعی به ارزش ۱۷۱ میلیون دلار در ۱۰ ماه اول سال جاری خبر داد که این آمار نشاندهنده ظرفیت بالای کشاورزی استان است.
وی یادآور شد: رفع تداخلات اراضی نیز از دیگر موضوعات مورد اشاره نقشبندی بود. وی اعلام کرد که از مجموع ۱,۹۷۰ پلاک در استان، رفع تداخلات ۸۷۱ پلاک انجام شده و امیدوار است که این روند تا پایان سال جاری ادامه یابد و با این حال، مشکلات زیادی در رفع تداخلات اراضی در بخشهای غربی استان وجود دارد.
نقشبندی در پایان به توسعه شهرکهای کشاورزی به عنوان یکی از اولویتهای جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۶ شهرک کشاورزی به مساحت ۵۰۷ هکتار در دست احداث است که شامل ۱۴ شهرک گلخانهای، یک شهرک دامی و یک شهرک شیلاتی میشود.
افتتاح ۱۳۲۰ پروژه آبوخاک با اعتبار ۱۵۷۰ میلیارد تومان
صفدر نیازی، معاون آبوخاک وزارت جهاد کشاورزی در ادامه ضمن تبریک ایامالله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، از افتتاح بیش از یک هزار و ۳۲۰ پروژه در حوزه آبوخاک در سراسر کشور خبر داد. وی اعلام کرد: این پروژهها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان در ایامالله دهه فجر به بهرهبرداری میرسند.
نیازی افزود: در استان کردستان پروژههای مهمی در حوزه آبوخاک در حال اجرا است، از جمله پروژه شبکه غرب و شمالغرب کشور که چندین استان را تحت پوشش قرار میدهد.
وی با اشاره به سهم کردستان در این پروژه، گفت: حدود ۱۶ هزار و ۹۰۰ هکتار از این پروژه به استان کردستان اختصاص دارد و بهشدت پیگیری میشود.
معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: منابع مالی این پروژه بهطور کامل تأمین شده است و بر اساس برنامهریزیها، اراضی در اسرع وقت به بهرهبرداران تحویل خواهد شد. وی همچنین اظهار داشت: آخرین وضعیت پروژههای تأمین آب توسط وزارت نیرو و پروژههای داخلی مزرعه تحت نظر جهاد کشاورزی در حال پیگیری است و امیدواریم در اولین فرصت این اراضی را در اختیار بهرهبرداران قرار دهیم.
نیازی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور به سیستم نوین آبیاری مجهز شده و هدف کاهش فرسایش خاک به میزان نیمتن در سال است. وی همچنین از سرمایهگذاریهای اخیر در بخش زیرساختهای کشاورزی خبر داد و گفت: در سال گذشته و امسال، ۲۷۰ میلیارد تومان در این بخش سرمایهگذاری شده است.
وی در ادامه اعلام کرد: بنیاد برکت ۲۰۰ میلیارد تومان و بنیاد علوی نیز ۲۰۰ میلیارد تومان در پروژههای مرتبط با قنات و زیرساختهای آبیاری سرمایهگذاری خواهند کرد.
معاون آبوخاک وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: تأخیر در بهرهبرداری از پروژههای آبی کشور موجب ضرر و زیان به بخش کشاورزی میشود. وی همچنین از نیاز به اعتبار ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی برای اتمام پروژههای آبی کشور خبر داد و افزود: این در حالی است که اتمام این پروژهها سالانه ۷ هزار میلیارد تومان درآمد ناخالص ایجاد خواهد کرد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد