دیدنیهای کردستان؛ بهشتی برای عاشقان طبیعتگردی
- شناسه خبر: 1195
- تاریخ و زمان ارسال: ۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کردتودی، استان کردستان طی یک دهه اخیر به یکی از استانهای مقصد سفر در کشور تبدیل شده است و هر ساله شمار زیادی از مردم سایر مناطق کشور، در روزهای تعطیل نوروز این استان را برای گردش انتخاب می کنند.
جاذبههای متعدد طبیعی، تاریخی و فرهنگی در کنار مهمان نوازی کردستانیها باعث شده است، تا روند ورود مسافر به این استان علیرغم همه محدودیت ها و کمبودهای ارتباطی و اسکان افزایش پیدا کند.
در طول سالهای اخیر و به دنبال فعالیتها و اقدامات فرهنگی و هنری و همچنین برگزاری رویدادهای مختلف، جاذبههای این منطقه به شکل بهتری به مردم معرفی شده است و به همین دلیل تقاضا برای سفر به استان کردستان افزایش پیدا کرده است.
آمارهای رسمی اعلام شده از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان کردستان نشان میدهد که بالغ بر هزار اثر تاریخی، طبیعی و فرهنگی این استان به ثبت ملی رسیده است و البته در کنار این آثار متعدد، آب و هوای مطبوع هم از جمله جاذبهها برای جذب گردشگر به شمار میرود.
امسال نیز با بسیج ظرفیتها و امکانات، کردستان مهیای استقبال از مسافران و گرشگران نوروزی است و بر همین اساس در قالب ستاد خدمات سفر، ادارات و سازمانهای دولتی و حتی بخش های خصوصی چشم انتظار مسافر و گردشگر هستند.
بیش از هزار اثر تاریخی و طبیعی در کردستان ثبت ملی شده است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: کردستان یکی از استانهای مقصد سفر در کشور به شمار می رود و خوشبختانه نیز امسال روند ورود مسافر به این استان افزایشی است.
منصور مهرزاد ادامه داد: با توجه به اقدامات صورت گرفته و فعال شدن ستاد خدمات سفر، آمادگی خوبی برای استقبال از مسافران نوروزی ایجاد شده است و انتظار داریم که در سایه این اقدامات شاهد افزایش ورود مسافر به این استان باشیم.
وی با اشاره به بسیج ظرفیتهای دولتی و خصوصی در راستای اسکان مسافر در استان کردستان، اظهار کرد: کردستان دارای بیش از شش هزار نفر ظرفیت برای اسکان است ولی در ایام نوروز این میزان به بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان گفت: البته در کنار این مهم از ظرفیت اسکان مسافر در مدارس و حتی سالنهای ورزشی نیز استفاده می شود تا مسافران در این استان دچار چالش نشوند.
وی به وضعیت ورود مسافر به استان کردستان در سال جاری اشاره کرد و افزود: آمارهای اولیه حاکی از افزایش ۹۰ درصدی ورود مسافر به استان کردستان است و پیش بینی می شود که این روند طی روزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.
۹۸ درصد ظرفیت قطار سنندج- تهران تکمیل شده است
کیومرث حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز از تکمیل ۹۸ درصدی ظرفیت قطار سنندج- تهران در یک ماه اخیر، خبر داد و اظهار کرد: ضریب اشغال صندلی تا قبل از آن ۸۵ درصد بوده است.
وی، از پایش جادههای اصلی استان با ۸۵ دستگاه دوربین، خبر داد و افزود: اعتبار لازم برای نصب ۱۰ دستگاه دوربین پایش دیگر نیز تامین شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان،با بیان اینکه ادامه داد: نصب این دوربینها نیازمند تامین زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
به گفته وی در حال حاضر به ازای هر ۲۰ کیلومتر جاده اصلی در استان یک دوربین و به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر از کل هشتهزار کیلومتر مجموع جادههای اصلی و فرعی استان یک دوربین پایش فعال است.
آرام حیدری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان هم در ادامه این جلسه اظهار کرد: ۲ گشت فیبرنوری به صورت ۲۴ ساعته وضعیت ارتباطات را پایش می کنند.
وی افزود: با وجود بارشهای سنگین، قطعیهای چندانی در استان رخ نداد و تنها یک مورد گسترده در بیجار طی ۲۹ اسفند سال گذشته به دلیل قطع فیبر نوری بهوجود آمد.
حیدری بیان کرد: تیم های نگهداری اپراتورهای ایرانسل و همراه اول هم پیگیر رفع مشکلات و برقراری ارتباط پایدار هستند.
ظرفیت اسکان شهرستانهای بانه و مریوان تکمیل شد
آمارهای اعلام شده از سوی مسئولان شهرستانی در استان کردستان نیز نشان می دهد که دو شهرستان بانه و مریوان در کنار سنندج بیشترین مسافر نوروزی را در سال جاری پذیرش کرده اند.
فرماندار شهرستان بانه در خصوص ورود مسافران نوروزی به این شهرستان به خبرنگار بازار گفت: طی چند روز اخیر بیش از ۶۰ هزار مسافر و گردشگر نوروزی وارد این شهرستان شده اند.
ستاد خدمات سفر استان کردستان با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که ظرفیت اسکان در دو شهرستان بانه و مریوان امروز جمعه سوم فروردین ماه تکمیل شده است.
در این اطلاعیه از مسافران و گردشگران نوروزی استان کردستان درخواست شده است که برای اسکان در این دو شهرستان، از سایر شهرستان های نزدیک به آنها یعنی دو شهرستان سقز و سروآباد استفاده کنند.
البته با توجه به هشدار هواشناسی کردستان در خصوص تشدید بارش ها طی یکی دو روز آینده و احتمال وقوع سیلاب در این استان، رعایت موارد مختلف از جمله عدم تردد در حاشیه رودخانه ها یکی از ضرورت هاست.
برنامه ریزی بهتر سازمان ها و ادارات دولتی مسئول در استان کردستان در راستای پذیرش و اسکان مسافران و گردشگران در فصول مختلف سال و تقویت زیرساخت های ارتباطی و اسکان نیز یکی از نیازهای لازم و ضروری به شمار می رود و به همین دلیل انتظار می رود که این مهم همواره در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد