• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما
Menu
  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما
Telegram Instagram Rss
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
Menu
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search
Close this search box.
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

چالش سرمایه و ساخت در نهضت ملی مسکن

۴۰۰ مؤسسه غیردولتی در کنار سازمان بهزیستی

دستان گرم خبازان پشتیبان سفره‌ها هستند

راه بلند عدالت از دل کلاس‌ها

چشم‌انداز خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی

نبرد خاموش با اعتیاد

هجوم به تاریخ و مقدسات

گامی نو در ترویج زبان و ادبیات کردی

تبلیغات
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

شروع طرح سرشماری حوزه کشاورزی از 12 آبان ماه در کردستان

  • شناسه خبر: 1453
  • تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۳

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان گفت: طرح سرشماری حوزه کشاورزی از 12 آبان ماه در استان شروع می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آفتاب دل» به نقل از ایرنا، اکبر محمدی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: طرح سرشماری حوزه کشاورزی از ۱۲ آبان‌ماه در استان شروع می‌شود. به گفته وی، سرشماری کشاورزی، گردآوری اطلاعات فعالیت‌های مختلف کشاورزی شامل زراعت، باغداری، دامداری و سایر فعالیت‌های کشاورزی همچون کشت گلخانه‌ای، پرورش آبزیان خوراکی، پرورش زنبورعسل، پرورش کرم ابریشم و پرورش طیور به روش سنتی است.

وی با بیان اینکه حوزه کشاورزی یکی از حوزه‌های مهم و حساس بوده و برنامه‌ریزی مناسب در این حوزه نیازمند آمار و اطلاعات دقیق است، گفت: این بخش سهم بالایی از ارزش‌افزوده اقتصاد را به خود اختصاص داده و سهم قابل‌ملاحظه‌ای در حوزه اشتغال استاندارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان افزود: با هدف پاسخگویی به نیازهای روزافزون آمار و اطلاعات در بخش کشاورزی برای تحلیل وضعیت گذشته و حال، برنامه‌ریزی و پیش‌بینی آینده مارگیری‌های کشاورزی یک ضرورت انکارناپذیر است. محمدی با بیان اینکه یکی از شیوه‌های تولید آمار کشاورزی اجرای سرشماری کشاورزی است، تصریح کرد: نخستین سرشماری کشاورزی ایران در سال ۱۳۵۲ فقط در نقاط روستایی انجام شد و پس از آن در سال‌های ۱۳۶۷، ۱۳۷۲، ۱۳۸۲ و ۱۳۹۳ به‌صورت عمومی در نقاط شهری و روستایی به مرحله اجرا درآمد. وی با اشاره به اینکه همه کشورهای دنیا، سرشماری کشاورزی را هر پنج یا ۱۰ سال یک‌بار انجام می‌دهند، عنوان کرد: در سرشماری کشاورزی به تمام واحدهای تولیدی روستایی و شهری مراجعه کرده و آخرین وضعیت فعالیت را بررسی می‌کنیم.

وی اضافه کرد: بانه، بیجار، سقز، سنندج، قروه، دیواندره، کامیاران، مریوان، دهگلان و کانی دینار ۱۰ شهر منتخب اجرای این طرح هستند و بر اساس فهرست و از طریق بهره‌برداران و یک هزار و ۶۷۱ روستا در این طرح پوشش داده می‌شود. رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان عنوان کرد: هیچ‌کدام از طرح‌های آماری در اختیار دستگاه‌های دیگر قرار نمی‌گیرد و کاملاً محرمانه و ارتباطی به مالیات ندارد.

وی با بیان اینکه این اطمینان را به مردم می‌دهیم که طرح سرشماری فقط در راستای بهبود نظام برنامه‌ریزی و کشاورزی است، اضافه کرد: روند اجرایی طرح سرشماری عمومی کشاورزی از اسفندماه سال گذشته آغاز شده و نخستین دوره آموزشی هفته گذشته در سطح عالی و استانی برگزار و هفته آینده نیز در سطح شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

محمدی بیان کرد: در اجرای طرح‌ها با روشنگری آیتم‌های اطلاعاتی انجام خواهد شد تا شک و شبهه‌ای ایجاد نشود. سرشماری جدا از ارزش‌افزوده و اشتغال، کمک زیادی به صنعت و صادرات می‌کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان تولید ناخالص داخلی استان را کمتر از یک درصد عنوان کرد و گفت: ۲۶ درصد از فارغ‌التحصیلان استان در بخش کشاورزی هستند و وابستگی و اشتغال کردستان به حوزه کشاورزی زیاد است. وی با بیان اینکه ۱۲۱ هزار و ۴۰۰ نفر بهره‌بردار در حوزه کشاورزی در سطح استان فعالیت دارند، گفت: بهره‌بردارانی که ۴۰۰ متر زمین دارند در بازه زمانی ۴۵ روز مورد سرشماری قرار می‌گیرند.

انتهای خبر/

تبلیغات

مطالب مرتبط

۲۹ اسفند ۱۴۰۲

آماده‌باش 200 نیروی شهرداری با امکانات و تجهیزات

۱۷ بهمن ۱۴۰۳

شناسایی 4063 مورد فرار مالیاتی در کردستان

۲۴ تیر ۱۴۰۴

۴۰۰ مؤسسه غیردولتی در کنار سازمان بهزیستی

۲۹ اسفند ۱۴۰۲

جابجایی ۲۱ هزار نفر مسافر با ناوگان حمل ونقل در کردستان

۱۲ اسفند ۱۴۰۳

تولید 3 میلیون اصله نهال در سال جاری

۸ دی ۱۴۰۳

تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده تالاب زریبار مریوان

۱۵ فروردین ۱۴۰۳

بیانیه بسیج جامعه زنان کردستان در آستانه راهپیمایی روز قدس

۲۷ فروردین ۱۴۰۴

روایتی از زاگرسِ زخم‌خورده ولی زنده

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • ویژه اسلاید ۲۵ تیر ۱۴۰۴

    چالش سرمایه و ساخت در نهضت ملی مسکن

  • ویژه اسلاید ۲۴ تیر ۱۴۰۴

    ۴۰۰ مؤسسه غیردولتی در کنار سازمان بهزیستی

  • ویژه اسلاید ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

    دستان گرم خبازان پشتیبان سفره‌ها هستند

  • ویژه اسلاید ۲۴ خرداد ۱۴۰۴

    راه بلند عدالت از دل کلاس‌ها

  • ویژه اسلاید ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

    چشم‌انداز خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی

  • ویژه اسلاید ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

    نبرد خاموش با اعتیاد

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,827 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,389 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 1,323 پیشخوان روزنامه های دوم مرداد 1402
  • بازدید: 1,186 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 1,147 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 1,108 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 1,036 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی

جدیدترین مطالب

  • چالش سرمایه و ساخت در نهضت ملی مسکن
  • ۴۰۰ مؤسسه غیردولتی در کنار سازمان بهزیستی
  • دستان گرم خبازان پشتیبان سفره‌ها هستند
  • راه بلند عدالت از دل کلاس‌ها
  • چشم‌انداز خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی
  • یادداشت؛ نبرد خاموش با اعتیاد
  • یادداشت؛ هجوم به تاریخ و مقدسات

اطلاعات تماس

سنندج 

دسترسی سریع

  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
Menu
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی

مجوز پایگاه خبری

شبکه های اجتماعی

Telegram Rss Instagram