• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما
Menu
  • خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما
Telegram Instagram Rss
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
Menu
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search
Close this search box.
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

چشم‌انداز خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی

نبرد خاموش با اعتیاد

هجوم به تاریخ و مقدسات

گامی نو در ترویج زبان و ادبیات کردی

روایتی از زاگرسِ زخم‌خورده ولی زنده

بازپس گیری 5 هکتار زمین صنعتی در کردستان

برگزاری طرح افطاری و میز خدمت در مساجد مناطق محروم سنندج

کنگره شهدای زن اهل سنت کردستان برگزار می‌شود

تبلیغات
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان:
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

هزینه‌کرد ۴۲ میلیارد تومان از محل موقوفات برای بازسازی مساجد

  • شناسه خبر: 1445
  • تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۶

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان به هزینه کرد ۴۲ میلیارد تومان از محل موقوفات برای بازسازی مساجد استان اشاره کرد و افزود: طی دو سال گذشته از محل اعتبارات دولتی نیز ۲۰ میلیارد تومان برای مصلای هشت هزار متری مریوان هزینه شده و امسال هم ۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است که در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آفتاب دل»، حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان امروز، ۲۹ شهریور در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با تبریک هفته وحدت،  فرارسیدن هفته وقف با اشاره به اینکه روز جمعه، ۳۰ شهریور برابر با ۱۶ ماه ربیع‌الاول با نام روز وقف در تقویم کشور نامگذاری شده و از این تاریخ یک هفته به عنوان هفته وقف نامگذاری شده است، افزود: وقف، قرآن، سنت نبوی و سیره ائمه معصومان، وقف، اقتصاد پایدار و رشد تولید، وقف اخلاق و معنویت و تکریم واقفان و خیرین، وقف، اشتغالزایی و حمایت از خانواده، وقف و سلامت جامعه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، وقف، گردشگری مذهبی و زیارت از عناوین این هفته بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: صدقات، تعاون و مشارکت، امور جاریه، وصیت و وقف از مصادیق امور خیریه است اما وقف به دلیل ماندگاری اکمل امور خیریه است و به طور مستمر برای جامعه و فرد واقف اثرات وضعی را خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در کل کشور قریب۸۵۰ نیت واقف شناخته شده که در استان فقط با ۳۰ نیت شناخته شده وقف وجود دارد، ادامه داد: مفهوم وقف بسیار گسترده بوده و خیلی از مشکلات جامعه با وقف می‌توان مرتفع شود و هر مبحثی را می‌توان در مقوله وقف گنجاند.

حجت‌الاسلام کاروند، از برگزاری ۷۲ برنامه شاخص طی هفته وقف در استان خبر داد و افزود:  همایش تجلیل از یاوران وقف، متولیان و خیرین یکی از این برنامه‌های شاخص بوده که در شهرستان‌های استان برگزار خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: در راستای اجرای نیت واقفان خیراندیش همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید اهدای لوازم التحریر و سبد مهر تحصیلی و بسته‌های معیشتی آغاز شده است و در این هفته همچنین کمک به بیماران دیالیزی، کمک به خانه سالمندان  برپایی ایستگاه‌های همه واقف باشیم، نشست‌های تخصصی وقف با حضور همه اقشار جامعه،برپایی نمایشگاه‌های عملکرد وقف در استان از دیگر برنامه‌های اجرایی در این هفته است.

وی به هزینه کرد ۴۲ میلیارد تومان از محل موقوفات برای بازسازی مساجد استان اشاره کرد و افزود: طی دو سال گذشته از محل اعتبارات دولتی نیز ۲۰ میلیارد تومان برای مصلای هشت هزار متری مریوان هزینه شده و امسال هم ۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است که در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان افزود: طی شش ماه گذشته از محل موقوفات چهار میلیارد تومان به صورت نقدی یا بسته‌های معیشتی برای ماموستایان، دو هزار بسته سبد مهر تحصیلی آماده شده که طی این هفته در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی به اجرای طرح «دست‌های مهربانی» در ۱۲ هر ماه در استان اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح سبد مواد غذایی برای خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و مراجعان نیازمند اوقاف آماده شده در یکسال گذشته پنج هزار بسته توزیع شده است.

حجت‌الاسلام کاروند، به راه‌اندازی کارگاه خیاطی و اشتغالزایی برای  ۲۲۰ نفر سرپرست خانواده به صورت فردی یا گروهی اشاره کرد و افزود: ساخت غسالخانه، کمک به سالمندان، کمک به خانواده زندانیان، کمک به آزادی زندانیان، اهدای کیس و کامپیوتر، اهدای دستگاه دیالیز، اهدای تخت بیمارستانی و چرخ خیاطی،  تعمیرات خوابگاه شبانه روزی، کمک به مراکز قرآنی، تکمیل زمین فوتبال، احداث ۲۰ واحد خانه زوج‌های جوان از دیگر اقدامات اداره اوقاف و امور خیریه استان بوده است.

وی اظهار کرد: در راستای احیای ماده پنج قانون و به کارگیری امین یا امنا برای موقوفات  و کاهش تصدی‌گری سازمان اوقاف و افزایش مشارکت مردمی مدیریت بعضی موقوفات به مردم سپره شده است که در این بخش تاکنون ۵۰ امین شناسایی شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان تعداد موقوفات استان را دو هزار و ۵۹۱ موقوفه دانست و بیان کرد: از این تعداد موقوفات ۱ هزار و ۵۶۱ مورد انتفاعی و درآمدزا نیست و هزار و ۲۷ موقوفه منفعتی است.

وی تعداد رقبات استان را ۱۹ هزار و ۸۷۶ مورد عنوان کرد و افزود: در راستای حفظ عین موقوفه در استان ۹۶ درصد سند مالکیت موقوفات را اخذ کردیم و فقط چهار درصد باقی مانده است.

حجت‌الاسلام کاروند بیان کرد: از مهر گذشته تاکنون سه هزار و ۳۵۲ برگ سند مالکیت موقوفات اخذ شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۹۳۱ برگ سند اولیه و ۴۲۱ سند نیز از دفترچه‌ای به تک برگ تبدیل شده است.

وی در پایان با اشاره به افزایش بهره‌وری اراضی موقوفات، گفت: خانه‌های که عرصه و اعیان آن متعلق به اوقاف است، در حال بازسازی و تبدیل به احسن این خانه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای خبر/

تبلیغات

مطالب مرتبط

۶ فروردین ۱۴۰۳

شرکت مخابرات ایران بسته‌های ترافیکی هفت‌سین به مشتریان ارائه می‌دهد

۲۷ اسفند ۱۴۰۲

کردستان آماده ورود مسافران نوروزی است/پیش‌بینی افزایش ١٥ درصدی ورود گردشگر

۶ دی ۱۴۰۰

افزایش ۱۰ درصدی حقوق‌ها از نگاه شمس‌الدین حسینی

۵ اسفند ۱۴۰۳

فرماندار جدید سنندج معرفی شد

۳۱ تیر ۱۴۰۳

حلقه کتاب‌خوانی کودکان در هوارنشینی بیساران

۱ شهریور ۱۴۰۳

تایید نهایی ۱۰۹۵ متقاضی مسکن ملی شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت

۱۷ بهمن ۱۴۰۳

شناسایی 4063 مورد فرار مالیاتی در کردستان

۵ فروردین ۱۴۰۳

امامزاده هاجره خاتون؛ نگین طلایی سنندج+ فیلم

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • ویژه اسلاید ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

    چشم‌انداز خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی

  • ویژه اسلاید ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

    نبرد خاموش با اعتیاد

  • ویژه اسلاید ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

    هجوم به تاریخ و مقدسات

  • ویژه اسلاید ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

    گامی نو در ترویج زبان و ادبیات کردی

  • ویژه اسلاید ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

    روایتی از زاگرسِ زخم‌خورده ولی زنده

  • ویژه اسلاید ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

    بازپس گیری 5 هکتار زمین صنعتی در کردستان

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,809 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,374 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 1,276 پیشخوان روزنامه های دوم مرداد 1402
  • بازدید: 1,166 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 1,126 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 1,084 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 1,004 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی

جدیدترین مطالب

  • چشم‌انداز خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی
  • یادداشت؛ نبرد خاموش با اعتیاد
  • یادداشت؛ هجوم به تاریخ و مقدسات
  • جایزه بین‌المللی «قلم هه‌ژار»؛ گامی نو در ترویج زبان و ادبیات کردی
  • گزارش؛ روایتی از زاگرسِ زخم‌خورده ولی زنده
  • مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان خبر داد:  بازپس گیری 5 هکتار زمین صنعتی در کردستان
  • مسئول بسیج کارمندان کردستان خبر داد: برگزاری طرح افطاری و میز خدمت در مساجد مناطق محروم سنندج

اطلاعات تماس

سنندج 

دسترسی سریع

  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
Menu
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی

مجوز پایگاه خبری

شبکه های اجتماعی

Telegram Rss Instagram