
فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی در مناطق محروم، نماد پیش برندگی سپاه در کردستان

اولین همایش استانی همیاری و مشارکت در پیشرفت و آبادانی پیش از ظهر امروز با هدف تجلیل از مخترعین و نخبگان روستایی در سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آفتاب دل، کوروش مرادی مدیر کل امور روستایی کردستان صبح امروز در اولین همایش استانی همیاری و مشارکت در پیشرفت و آبادانی که در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد اظهار کرد: توسعه ی روستایی در دنیا بعد از جنگ جهانی دوم در اروپا کم کم شروع و ادامه این توسعه در کشور قبل از انقلاب بعنوان توسعه ی کشاورزی آغاز شد اما متاسفانه تمام جهاد توسعه اقتصاد در این برنامه دیده نشد از جمله توسعه ی اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی و ... که مغفول ماند که بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی به منظور پر کردن خلاء های موجود دستوراتی توسط امام راحل (ره) برای تشکیل نهادهای مکمل توسعه از جمله بسیج سازندگی، جهاد سازندگی، بنیاد مسکن و ... صادر شد.
وی با بیان اینکه عملکرد دهیاری ها برای پایداری و تثبیت جمعیت در روستاها بسیار حائز اهمیت است گفت: ۴۸ میلیارد تومان برای دهیاری های استان کردستان بودجه اختصاص یافته که در پروژه های مختلف عمرانی هزینه شده است و در حال حاضر تعداد دهیاری های استان کردستان ۱۱۹۲ دهیاری است و پیشنهاد ۳۰ دهیاری دیگر در حال بررسی و انجام مقدمات است .
وی افزود: به مناسبت دهه فجر در سال جاری، ۳۸۳ پروژه به ارزش ۲۰ میلیارد تومان افتتاح گردیدکه نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.
مرادی یادآور شد : سالانه نمایشگاه توانمندی های روستاییان در کشور تاسیس و برای نمایش جادبه ها،سنن و آداب روستایی به نمایش در می آید و امسال هم ۱۵ الی ۱۸ اسفند ماه جاری با حضور ۳۱ لستان کشور و ۴۳۰ شهرستان در تهران برگزار میشود.
مرادی تاکید کرد: برای ثبیت و ماندگاری روستاییان در روستاها علاوه بر تامین زیر ساخت ها ،اقدامات دیگری هم از سوی نظام نقدس جمهوری اسلامی انجام شده و به تبعیت از کشور در استان کردستان هم صورت گرفته است.
فیروزی: نقش کم نظیر سپاه در تامین امنیت پایدار و مردم محور
در ادامه حسین فیروزی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: شاهرگ توسعه ،همیاری و مشارکت در پیشرفت و آبادانی است و توسعه یافتنی و قابل تحقق است اگر دست در دست هم در عمل دهیم .
وی گفت: امنیت کالای گرانبها و بسیار مغتنم و البته گرانی است چرا که در منطقه ی پر آشوب خاورمیانه که به دلیل وضعیت انرژی و ژئواستراتژیک بودن و ارتباط دهنده ی قاره های دنیا که همواره مورد صلح و کانون توجه دنیای سلطه بود که امنیت کاری گرانبهاتری است.
وی افزود: اشغالگران به نام دموکراسی و حقوق بشر امنیت مردم منطقه سوریه را سلب کردند و در جای جای خاورمیانه و هر جایی که مسلمانان می خواهند در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند متاسفانه امنیت مردم منطقه را بر هم زده اند و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نظامی است که در قلب این نظام قرار دارد و قطعا سپاه نقش کم نظیری در تامین و توسعه امنیت دارد و ما قدردان این تلاش ها هستیم چرا که علاوه بر تامین امنیت برای توسعه و آبادانی و پیشرفت هم تلاش های زیادی صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: کار و تلاش در راستای پیشرفت و آبادانی کتر از امنیت نیست و این کار با توانمند سازی مردمان انجام می گیرد و سپاه کردستان به دنبال امنیت پایدار و مردم محور است اما همه ی این اقدامات زیر ساختی باید با حلقه ی دگیر تلاش در جهت سرمایه گذاری اقتصادی عجین شود تا شغل و ثروت در روستاها ایجاد گردد.
سرهنگ یوسفی: عزم ورود قرارگاه پیشرفت و آبادانی به نایسر بعنوان یک دهستان
سرهنگ عبدالحسین یوسفی جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی در ادامه اشاره کرد: در مجموعۀ سپاه پاسداران، طبق فرامین مقام معظم رهبری موضوع محرومیتزدایی و همچنین بسیج سازندگی از سالها پیش آغاز شده است اما از سال 95 نیز قرارگاه پیشرفت و آبادانی در سپاه کلیه استانها تشکیل شد و فرماندهان سپاههای استانی مسئولیت این قرارگاه را در هر استان بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی دارای پنج کار گروه است، افزود: این پنج کارگروه شامل کارگروه عمران، کارگروه اشتغال، سلامت، فرهنگ و تعلیم و تربیت و در آن تلاش میشود تا از توان تمام کار گروههای سپاه و بسیج نیز استفاده شود.
یوسفی با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی به صورت چهره به چهره با مردم در ارتباط است، گفت: بر اساس همین نوع ارتباط است که تمام مسائل و مشکلات مردم و توانمندیها را احصاء و همچنین همه ایدههای نخبگان علمی و اقتصادی در سطح روستاها شناسایی میشوند.
وی با اذعان به اینکه موضوع قرارگاه پیشرفت و آبادانی به صورت دهستانی است، تصریح کرد: باید با تدابیر و پیگیریهای صورت گرفته علاوه بر 16 دهستان مدنظر، دو شهرستانِ بیجار و سروآباد را نیز تحت پوشش قرار خواهیم داد که قرار است قرارگاه پیشرفت و آبادانی به منطقه ی حاشیه نشین نایسر هم به عنوان یک دهستان در کنار 16 دهستان دیگر ورود پیدا کند .
یوسفی با ذکر اینکه تمامی نهادها و ارگانها با مشارکت خود مردم همه توان خود را در راستای تحقق بخشیدن به اهداف رویداد همپا در سال 97 به کار خواهند گرفت، خاطرنشان کرد: تلاش می شود تا وضعیت مناسب و درخور شأنی را در روستاهای استان کردستان برقرار ساخت تا از مهاجرت روستانشینان به شهر جلوگیری کنیم.
دکتر فرشادان : سپاه شرایط بهتری را در مسیر توسعه و پیشرفت و آبادانی فراهم کرده است
دکتر فرشادان نماینده مردم در مجلس در ادامه این همایش گفت: وضعیت اقتصادی مردم کردستان وضعیت مطلوبی نیست هر چند در مجلس شورای اسلامی برای جلوگیری بیشتر از حاشیه نشینی و ایجاد شغل در روستاها اعتبارات خاصی در نظر گرفته شده است و لازم است که در یک سیستمی به نام سیستم کارا ثبت نام شود اما متاسفانه بانک های عامل در استان با بهانه های واهی نتوانسته اند ثبت نام کنند و تسهیلاتی را در اختیار روستاییان قرار دهند.
وی گفت: برای ایجاد اشتغال باید موانع برداشته شود و با وجود اینکه پنجره ی واحد سرمایه گذاری را ایجاد کرده ایم اما دست اندازی برای سرمایه گذاری در استان شده است .
وی یادآور شد: سپاه واقعا به کمک دولت آمده است و شرایط بهتری را در مسیر توسعه و پیشرفت و آبادانی فراهم کرده است.
نصراللهی زاده: رویکرد جدید سپاه مبتنی بر نظریه ی جدید امنیت است
دکتر بهرام نصراللهی زاده رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در ادامه گفت: امروزه در دنیا تعریف امنیت یک تولید اجتماعی استبه وطری که هر دستگاهی یکی از نیازهای جامعه را رفع کند در توسعه و امنیت تلاش می کند و رویکرد جدید سپاه مبتنی بر همین نظریه جدید امنیت است و وجود قرارگاه پیشرفت و آبادانی یک نوع از این نگرش است که ما قدردان آن هستیم.
وی گفت: مشکل توسعه ی استان کردستان فقط بی پولی نیست بلکه خلاقیت و ثروت آفرینی است که باید از کارهای و طرح های نخبگان در این حوزه تقدیر و تجلیل بعمل آید.
وی بیان داشت : در استان کردستان خوشبختانه تا پایان سال 96 حدود بیش از 90 درصد روستاهای کردستان از گاز طبیعی برخوردار خواهند شد و در بسیاری موارد رشد چشمگیری دارند اما متاسفانه مسئله ی کارآفرینی را نتوانسته ایم در روستاها به سرانجام برسانیم لذا ضرورتاً مسئله ی مشارکت ، محوری در انجام فعالیت هاست و باید در جهت توانمند سازی توسعه گام برداشت .
در پایان این همایش از مخترعین و نخبگان روستایی و همچینین مدیران و فرمانداران استان کردستان تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
نظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- مصرف ترافیک دیتا به چهار هزار ترابایت در روز رسید
- دومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی برگزار می شود
- کمر درد و راه های مقابله با آن | چه درمان هایی خانگی برای کمر درد وجود دارد؟
- ماجرای رابطه نامشروع و زنی که با همکاری دو مرد، شوهرش را کشت
- کاش «لیسانسهها» در اوج خداحافظی میکرد
- فال روزانه ۲۳/ ۰۹/ ۱۳۹۸
- تراژدی غمبار تصادفات جاده ای
- بانو شرافت؛ طبیب بی مدرک و جراحی محلی/ روایتگری از درمان درد مردم اما خود پُر از درد
- فرمانده سپاه کردستان درگذشت همسر برهان قادرخانزاده را تسلیت گفت
- بررسی عوامل هنجارشکنانه جامعه نیازمند کار علمی است
- افزایش تعداد کشته شدگان حادثه تالار مانگه شهو/ مالک تالار عروسی سقز بازداشت شد
- جلسه تودیع و معارفه نماینده هسته گزینش شرکت آب منطقه ای کردستان برگزار شد
- سرو غذاهای سنتی در اقامتگاههای بوم گردی استان
- با ویژگیهای رفتاری افراد موذی آزاردهنده بیشتر آشناشوید
- سریال های نوروز ۹۹ ؛ از پایتخت ۶ تا دوپینگ و کامیون
- ۲۰ پیشنهاد طبیعی برای سلامت عمومی
- چهره ها در شبکه های اجتماعی (۷۴۰) از گندمِ زیبای آزاده تا استراماچونی !
- فال روزانه ۱۹/ ۰۹/ ۱۳۹۸
- خداحافظ چاقی! راه حل کاهش وزن پیداشد!
- چند ترفند خوب برای پول خرجکردن!
- کاشت هایی که نانی نداشت/ وقتی ۵۰۰ لیتر آب به قیمت 120 تومان به فروش میرسد
- تاریکی چشم، روشنایی امید!
- توضيح شرکت لبنیاتی " پاک آرا " درباره افزايش قيمت شيرنایلونی
- کارت زرد بیکاران کُردستانی به دولت/ کلیدی که در قفل بیکاری شکست!
- ترک تحصیل از مدرسه؛ راهی که پیش روی این دختران روستایی است + عکس
- زندگی هایی که بوی دود می دهد/ سیکل؛ میانگین تحصیل زنان معتاد در کردستان
- زندگیهایی با ویترین شاد اما واقعیتی تلخ / «جدایی خاموش» زنگار حلقه های طلایی« ازدواج »
- نقشِ خیالانگیز «هنر» بر خشتوگل معماری های سنتی/ معماری و هنر بدون هم معنا ندارند
- مردم کردستان بیکارتر شدند!
- ماجرای زن مریوانی که برای همسرش زن دوم گرفت + عکس

دانش آموزانی که بخاطر فقر مالی و کارگری بی خیال مدرسه شدند!
زمزمه محبت آقا معلم زیر سقف دبستان قورت دره/ کانکس جای کلاس درس
عجایب حیرت انگیز متکدیان در سنندج / از گدایی با درآمد 100 میلیونی تا متکدی های مرفه نشین شمال شهری!
سکوت سرای تنهایی، چه حرف و حکایتها دارد / 80 درصد سالمندان دایرة المعارف های فراموش شده اند
رشد فزاینده ساخت و سازهای غیر مجاز در سنندج/ راهکار: جریمه یا قلع و قمع؟
روایتی از زندگی بانو سکینه بعد از سالها دوری فرزند/ کردستان لیاقت شهیدی همچون شهید فهمیده را داشت
کارآفرین بانه ای در فروشگاه اینترنتی برای ۱۲۰ نفر اشتغال زایی کرد
رونق صنعت قالی بافی بیجار در گرو توجه مسوولان /قانون های دست و پا گیر رمق تولید کننده را می گیرد+ عکس
تاریکی چشم، روشنایی امید!
میوه های خشک، 150 نفر را روانه ی بازار کرد / بانویی که از پستی و بلندی های کارآفرینی می گوید
بحران هویتی و نفوذ فرهنگ بیگانه بزرگترین آسیب اجتماعی در میان جوانان امروزی
مسجد، مهمترین ملجا و سنگر مستحکم جوانان
آسیب اجتماعی زخمی برای جامعه / اهمیت کالبد شکافانه در ریشه یابی مسائل زنان
حملات تروریستی تهران و نگاهی ناسیونالیستی / داعش به دنبال القای تفکرجهادگرایی سلفی است
کردستان جزء رتبه های اول خودکشی در ایران / خودسوزی؛ دردناك ترين و بی رحمانه ترين راه فرار از زندگی