
گزارش؛
قصیده عشق 40 ساله بانوی جانباز کُردستانی/ دست و پاهایی که در خاکریزهای پشت جبهه جا ماند

آمنه حسینی مجری تلویزیون که در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی از سوی گروهک های ضد انقلاب مجروح شده و به درجه جانبازی نائل آمده بود را کمتر کسی در سنندج می شناخت، ولی عصر دوشنبه فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان و مسوول بسیج جامعه زنان به دیدار وی و فاطمه فرجی نیا بانوی جانباز 70 درصد رفتند.
به گزارش خبرنگار آفتاب دل، حضور زنان در دوران جنگ تحمیلی و نقش آنان در ۸ سال دفاع مقدس، بی شک موضوعی غیرقابل انکار است اما تاکنون آن گونه که باید به آن پرداخته نشده است. براساس آخرین آمار بنیاد شهید و امور ایثارگران بیش از ۸هزار و ۹۰۰ زن در ۸ سال دفاع مقدس جانباز شده اند. شاید این آمار برای خیلی ها تعجب آور باشد چون عموم مردم تصور می کنند جنگ موضوعی صرفا مردانه است. اما با مرور اتفاقات جنگ تحمیلی می توان گفت زنان ساکن شهرهای مرزی جزو اولین آسیب دیدگان جنگ بودند.
در طول سالهای انقلاب بهویژه در دوران هشت سال دفاع مقدس هزاران شهید و جانباز برای پاسداری از ارزشهای ایران اسلامی تقدیم کرده و این شهدا و جانبازان به مانند دیگر نقاط ایران عزیزمان، سندهای افتخار این کشور هستند.
جانبازانی که یکی از ناحیه دست و دیگری از ناحیه پا مفتخر به این عزت و مقامند و برخی بهدلیل قطع نخاع، سالهای سال روی ویلچر و تخت هستند و انتظار شهادت میکشند، انتظاری که با دردها و سختیهای فراوانی همراه است اما در راه فرهنگ حسینی سختیها را با شیرینی تحمل میکنند.
آمنه حسینی مجری تلویزیون که در سالهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی از سوی گروهک های ضد انقلاب مجروح شده و به درجه جانبازی نائل آمده بود را کمتر کسی در سنندج می شناخت، ولی عصر دوشنبه فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان و مسوول بسیج جامعه زنان به دیدار وی و فاطمه فرجی نیا بانوی جانباز 70 درصد رفتند.
23 بانوی جانباز کُردستانی جانباز بالای 70 درصد هستند
بتول سرکانی مسئول بسیج جامعه زنان کردستان اظهار داشت: خانواده ایثارگران و جانبازان در قبل، حین و بعد از انقلاب تلاشهای زیادی برای پیروزی و تداوم راه انقلاب اسلامی کشیدهاند.
وی با بیان اینکه آرامش و امنیت امروز کشور را مدیون جانگذشتگی شهدا، جانبازان و صبر و مقاومت خانوادههای آنان هستیم، افزود: تکریم و سرکشی از جانبازان و خانواده هایشان وظیفه همه مسئولان بوده و باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
وی با بیان اینکه یک هزار و 29 بانوی جانباز در استان کردستان شناسایی شده اند که 23 نفر از آنها بالای 70 درصد هستند خاطر نشان کرد: بیشترین آمار زنان بالای 70 درصد مربوط به شهرستان سنندج با 7 نفر از خواهران است.
وی با بیان اینکه شهدا عاشق شهادت بودند و خداوند این سعادت را نصیبشان کرد، افزود: جانبازان و خانوادههای این عزیزان نیز سختیهایی متحمل شده و یقیناً حقتعالی به آنان اجر و پاداش میدهد.
وی با بیان اینکه 561 نفر بانوی کُردستانی جانباز 24 درصد و 301 نفر نیز جانباز 25 تا 39 درصد هستند تاکید کرد: 75 نفر از این بانوان جانباز 40 تا 49 درصد و 69 درصد نیز جانباز 50 تا 69 درصد هستند.
سرکانی در پایان گفت: جانبازان همیشه سرافراز به عنوان وارثان شهدای دوران دفاع مقدس، ماندند تا نام نیک شهدا را گرامی داشته و ادامه دهنده راه آن بزرگواران باشند.
جانبازان شاهدان زنده این انقلاب هستند
سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اظهار داشت: جانبازان با صبر و بردباری و استقامت، زیباترین نوع ایثار را به نمایش گذاشتند و با تحمل سالها رنج و سختی ناشی از جانبازی، همچنان با صلابت و پایدار باقی ماندند.
وی جانبازان را به عنوان شاهدان زنده و سند عزت، افتخار و جاودانگی ملت بزرگ ایران یاد کرد و افزود: جانبازان در دوران دفاع مقدس با حضور در جبهههای حق علیه باطل و در دفاع از انقلاب و اسلام از هستی خود گذشتند و امروز با حضور پررنگ در عرصههای مختلف در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برمی دارند.
سردار حسینی با اشاره به اینکه پاداش معنوی این غیور مردان و شیر زنان نزد خدا محفوظ است، بیان کرد: سرکشی از خانوادههای معظم شاهد و جانبازان، کمترین کاری است که هر ایرانی و انسان کاملی میتواند برابر حماسههای عظیم و به یادماندنی و الهی که شهدا و جانبازان و آزادگان خلق کردند، انجام دهد.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در پایان افزود: حفظ و ترویج فرهنگ و روحیه ایثارگری رزمندگان دوران دفاع مقدس، میتواند علاوه بر زنده نگهداشتن یاد و خاطره آنها، تأثیر بهسزایی در تربیت نسلهای بعدی کشور داشته باشد، چراکه با حفظ این روحیه میتوان به قلههای رفیع سعادت و خوشبختی در عرصههای مختلف رسید.
بانوی جانباز 51 ساله ای که با وجود تهدیدات ضد انقلاب حاضر نشد که از این انقلاب دل بکند
در ادامه آمنه حسینی بانوی جانباز 51 ساله ای که با وجود تهدیدات ضد انقلاب حاضر نشد که از این انقلاب دل بکند به بیان خاطرات و همچنین چگونگی مجروحیت و جانبازی خود پرداخت.
وی عنوان کرد: من در زمانی که دانش آموز ابتدایی بودم به کارهای فرهنگی و هنری علاقمند شدم و به همین دلیل هم در دوره راهنمایی به عنوان مجری برنامه کودک شبکه استانی کردستان در سال ۱۳۵۹ که آن زمان تنها روزهای جمعه برنامه داشت، مشغول به کار شدم.
این هنرمند جانباز کردستانی عنوان کرد: بعد از شروع به کار و به دلیل اینکه در زمان هشت سال دفاع مقدس قرار داشتیم، رویکرد برنامه های به همین سمت و سو بود و من چندین نوبت از سوی گروهک های ضد انقلاب تهدید شدم.
وی به زمان مجروحیت خود اشاره کرد و افزود: روز ۲۱ خردادماه سال ۱۳۶۱ نزدیک غروب آفتاب بودم که از پنجره اتاق یک بسته به داخل پرتاب شد و بعد از چند ثانیه این بسته منفجر شد و من در همین لحظه دست راستم قطع شد و بینایی ام را نیز از دست دادم.
وی به روند درمان خود و چندین عمل جراحی اشاره کرد و گفت: به هر حال بعد از چندین سال من با کمک پزشکان بخشی از بینایی ام را به دست آوردم و بعد از آن درسم را ادامه داده و امروز دارای مدرک کارشناسی ارشد هستم.
وی گفت: سال ۱۳۷۲ ازدواج کرده و تشکیل خانواده دادم و خوشحالم که همسرم نیز روشندل هستند و امروز ثمره این ازدوج دو دختر هستند و خداوند متعال را شاکر هستم که امروز در امنیت و آرامش زندگی می کنم.
در جریان برگزاری این نشست همسر هنرمند جانباز آمنه حسینی که دارای دکترای فلسفه و مشاور استاندار در زمینه ی معلولین است هم در سخنانی از حضور فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تقدیر کرد و گفت: من همواره قدردان کمک ها و حمایت های همسرم هستم و بدون شک اگر حمایت های وی نبود هیچ وقت من در زمینه کاری و تحصیلی نمی توانستم موفق باشم.
زبانش بهشکر میچرخد
فاطمه فرجی نیا نیز بانوی جانباز 52 ساله ای است که در روستای گلین بر اثر انفجار هر دو پای خود را از دست داد و نزدیک به 35 سال است که با دو پای مصنوعی به زندگی ادامه می دهد اما هیچگاه از اینکه جانش را نیز فدای این انقلاب کند ناراضی نیست.
نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان در منزلش، بر تداوم راه شهدا و ایثارگران و جانبازان همانند روزهای اوایل انقلاب تاکید کرد و می گوید: دارای دو دختر و دو پسر هستم و همسرم نیز پاسدار و اهل اصفهان می باشد.
35 سالی که زندگی برای خاتون فاطمه با درد و سختی میگذرد اما هیچ زمانی از این دردها و رنجها گلایه نکرده و همچنان شکرگزار خداوند است که افتخار جانبازی را نصیب وی کرد.
خوب باشید
"خوب باشید"؛ این تنها جملهای بود که بانوی جانباز 70 درصد کُردستانی که به سختی با دو پای از دست داده راه می رود خطاب به تمام مردم گفت، او خواست اگر از هر صنف و هر مرتبه ای هستیم یا بنا است بر هرچه که باشیم فقط خوب باشیم و وظیفه خود را بهدرستی انجام دهیم.
هرگز ننوشت آنچه برازنده توست تاریخ که تا همیشه شرمنده توست
ایثار، وفا، عشق، عمل، آینه، صبر اینها همه محتوای پرونده توست
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان و مسئول بسیج جامعه زنان در پایان این دیدار با اهدای الواح تقدیری از سالها مجاهدت این بانوان انقلابی و شیرزنان کردستانی تجلیل کرد.
گزارش از مهوش رحیمی
انتهای پیام/
برچسب ها :
نظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- افتتاح آشپزخانه پخت غذای نیازمندان و توزیع در سنندج
- تاکید پلیس بر رعایت حرمت ماه مهمانی خداوند؛ با روزه خواری در ملاعام برابر قانون برخورد میشود
- اشتباه خطرناک رئیس جمهور در پالس به تروریستها/ اردیبهشت و خرداد برخورد با ظالم کراهت دارد!
- بانوان دونده کردستانی در مسابقات کشوری دوومیدانی درخشیدند
- تجلیل از 12 هنرمند شاخص هنر انقلاب در کردستان/ از دو کتاب «چهل سنگر مقاومت» و «رادیو سنه» رونمایی شد
- چرا بسیاری از صنوف به تعطیلی اجباری تن ندادند؟!/ توجه به ثبات اشتغال در شرایط محدودیت های کرونایی امری ضروری است
- خاطرات ماه رمضان از زبان یک قرن زندگی دایه خدیجه تا فانوس به دست شب های روشن کاک عبدالله
- 40 درصد از جمعیت بانوان استان کردستان بسیجی هستند/ لزوم استفاده از نظرات نخبگان در برنامه های فرهنگی
- سهم ۸ درصدی بانوان کردستانی در اهدای خون
- محدودیت تردد مسافران در مرز باشماق تا آخر فروردین تمدید شد/برای رانندگان ترانزیت عراقی هم برگه موقت تردد صادر نمیشود
- رنگین كمان طعم های طبیعی در سفره كردستانی ها/ منابع طبیعی کردستان با برداشت های بیرویه گیاهان خوراکی برخورد می کند
- کاهش 13 درصدی حجم آب مخازن سدهای کردستان
- انحصار صادرات برداشته شود/ ضرورت اجرایی کردن قانون حمایت در سال پشتیبانیها
- حضور فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در منطقه زلزله زده مریوان و روستاهای جشنی آباد قلقله
- بسته های معیشتی در بین نیازمندان توزیع می شود
- اعداد قرمز کرونایی با سرعت پیش می روند؛ تنها مشاغل گروه یک در کردستان مجاز به فعالیت هستند
- روند صعودی کرونا برگزاری مراسم در تالارهای پذیرایی و عروسی را ممنوع کرد
- افتتاح ۵۰ واحدی مسکن محرومین در کردستان/طرح هادی روستایی در یکهزار و ۳۵۳ روستای استان تهیه شد
- رنگ مدفوع کودک؛ رازهایی که نمیدانید
- ساماندهی 243 متکدی در سنندج / 19 کودک متکدی تحویل خانواده هایشان شدند
- اطلاعیه مهم ستادکل نیروهای مسلح/ سقوط هواپیمای مسافربری ناشی از خطای انسانی سیستم پدافندی بود
- طراحی بزرگترین کتاب قرآن دنیا آرزوی معلم کردستانی/ اولین مشوق در این راه همسرم بود
- کاشت هایی که نانی نداشت/ وقتی ۵۰۰ لیتر آب به قیمت 120 تومان به فروش میرسد
- تاریکی چشم، روشنایی امید!
- توضيح شرکت لبنیاتی " پاک آرا " درباره افزايش قيمت شيرنایلونی
- کارت زرد بیکاران کُردستانی به دولت/ کلیدی که در قفل بیکاری شکست!
- ترک تحصیل از مدرسه؛ راهی که پیش روی این دختران روستایی است + عکس
- زندگی هایی که بوی دود می دهد/ سیکل؛ میانگین تحصیل زنان معتاد در کردستان
- زندگیهایی با ویترین شاد اما واقعیتی تلخ / «جدایی خاموش» زنگار حلقه های طلایی« ازدواج »
- نقشِ خیالانگیز «هنر» بر خشتوگل معماری های سنتی/ معماری و هنر بدون هم معنا ندارند

آتش کرونا بر خرمن گردشگری روستایی/ اقامتگاه بوم گردی مکمل توسعه اقتصادی است
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی: مردم مرغ را گران نخرند کمبود نداریم
صدای خرد شدن اراضی کشاورزی بلندتر شد؛ کردستان رتبه نخست کشور در طرح رفع تداخلات اراضی غیرملی
تب کرونا نفس فعالان صنایع دستی را برید/ فروش آنلاین؛ کورسوی امید برای نجات صنعتگران
بخشنامهها و مقررات دولتی که فروشندگان لوازم خانگی را آشفته کرده است / نابسامانی به دلیل عدم اتخاذ سیاست های درست!
بانوی بی سوادی که با قدم نهادن در راه آرزوها باسواد شد
قصیده عشق 40 ساله بانوی جانباز کُردستانی/ دست و پاهایی که در خاکریزهای پشت جبهه جا ماند
میکروبهای جنگی، زخمی کهنه بر جان جانباز شیمیایی کُردستان/ تا زنده ام رزمنده ام
آرزو دارم کتابم مزین به تقریظ رهبر انقلاب باشد/ ظاهری زنانه اما باطنی با شجاعت و غیرت مردانه
احیای هنر «کاغذسازی» کردستان با دستان توانمند «کاک مسعود» / یادگاری رو به فراموشی از عهد ساسانیان
انتظارات امام خمینی (ره) از زنان جامعه ی اسلامی
بحران هویتی و نفوذ فرهنگ بیگانه بزرگترین آسیب اجتماعی در میان جوانان امروزی
مسجد، مهمترین ملجا و سنگر مستحکم جوانان
آسیب اجتماعی زخمی برای جامعه / اهمیت کالبد شکافانه در ریشه یابی مسائل زنان
حملات تروریستی تهران و نگاهی ناسیونالیستی / داعش به دنبال القای تفکرجهادگرایی سلفی است