
زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی قسم به خدمت خورده ام؛
میکروبهای جنگی، زخمی کهنه بر جان جانباز شیمیایی کُردستان/ تا زنده ام رزمنده ام

جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس و قربانیان سلاح های شیمیایی و میکروبی جزء مظلومترین رزمندگان این دوران هستند که سالها پس از جنگ با زخمی کهنه برجان دست و پنجه نرم میکنند.
به گزارش خبرنگار آفتاب دل، جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس و قربانیان سلاح های شیمیایی و میکروبی جزء مظلومترین رزمندگان این دوران هستند که سالها پس از جنگ با زخمی کهنه برجان دست و پنجه نرم میکنند.
رزمنده ای که چند سال پس از جنگ آثاری از این موادهای آلوده را در دست و پا و جانشان دیدند که شد زخمی چرکین بر بیخوابیها و جراحتها و تاول هایی که پوست جانشان را بلعید و روز به روز جان بی رمق شان آب شد.
به طوری تمام بدنش را تقدیم اسلام و خاک اسلامیاش کرده است، اما ثانیهای از رفتن به جبهه پشیمان نشده و هیچگاه از اینکه اعضای بدنش را در راه ارزشهایش داده، ناراحت نشده است. دردهایش روزبهروز زیاد میشود اما این دردهای طاقتفرسا برای او سخت نیست، و هنوز خود را به اسلام بدهکار میداند.
جمال محمدی یکی از جانبازان شیمیایی 50 درصد از استان کردستان است که با وجود اینکه می گوید 8 سال است که دکتر وی را جواب کرده است اما همچنان سر حال و سر زنده به این انقلاب خدمت می کند.
وی ضمن معرفی خود می گوید: جمال محمدی، متولد سال 1339 در سنندج و جانباز شیمیایی 50 درصد دوران دفاع مقدس جمعیت لشکر 28 پیاده کردستان هستم و سه دختر و دو تا نوه دارم و در سال 1357 با اعلام امام خمینی (ره) وارد ارتش شدیم وارد جبهه شدم و در زیر پرچم جمهوری اسلامی قسم خوردم که تا جان در بدن دارم به اهداف نظام اسلامی خدمت کنم.
وی گفت: در سال 1358 کردستان به منطقه عملیاتی توسط گروهک ها تبدیل شده بود و با درگیری داشتیم، صدا و سما، فرودگاه و خیابان امام سنندج در محاصره ی گروهک ها بود و در جنگ 23 روزه ای که با انها داشتیم،
توسط لشکر 28 به پادگان بانه رفتیم و شیخ جلال حسینی کومله روبرو بودیم و در محاصره قرار داشتیم، جانباز مسعود خضری همراه هم در پادگان بانه با هم بودیم و مدتها 5 ماه نمی توانستیم رفت و آمد کنیم و توسط هوانیروز می توانستیم بعد از مدتها به شهر بازگردیم.
حماسه سرلشکر شهید ایرج نصرت زاد در محاصره ضد انقلاب
وی به بیان خاطراتی از رزمنده و دوست شهیدش اشاره کرد و گفت: بعد از برگشت به سنندج که جنگ 23 روزه با گروهک ها آغاز شد، توسط شهید ایرج نصرت زاد در جنگ کردستان بودیم و فرمانده ای بسیار شجاع بود که خود من شاهد شهیدشدنش بودم و هیچگاه این خاطره اش از یادم نخواهد رفت.
وی ادامه داد: شهید نصرت زاد افراد گردانش را با یک آرایش نظامی ـ ورزشی خاصی به داخل شهر می برد و با انجام دادن تمرینات صحرایی شهر را دور می زد و گاهی سنگرهای ضد انقلاب را ویران می ساخت و آنها جرات هیچ اقدامی نداشتند. سرهنگ نصرت زاد پس از جلب نظر اعضای کمیسیون دفاعی در شمال سنندج پاسگاه فرماندهی برقرار کرد و پرسنل را به بیرون از پادگان برد. فرمانده پادگان سرهنگ صدری بود، اما میدان عمل در دست نصرت زاد بود که روحیه بالای نظامی و انقلابی داشت.
عناصر ضد انقلاب که مدتها کینه آن سرباز فداکار و شجاع ایرانی را در دل داشتند، پس از شکنجه های فراوان از او می خواهند که وصیت خود را در پشت بی سیم برای همرزمانش بگوید. او چند کلامی در وصف ایمان، اسلام و وطن می گوید و سپس به دست ضدانقلاب در تاریخ اول اردیبهشت ماه سال 59 به شهادت می رسد.
جنگ 23 روزه ی سنندج و محاصره ی گروهک ها
بعد از جنگ 23 روزه ی سنندج، جنگ هشت سال دفاع مقدس نیز شروع شد و با این رقم، کردستان دو جنگ داخلی و خارجی را با چشمان خود دید چرا که از یک طرف شاهد حضور گروهک ها در داخل شهر بیود و از طرفی هم باید رزمندگان به جنگ در جنوب می رفتند چرا که همه ی ما قسم خورده بودیم در زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی انجام وظیفه کنیم.
در عملیات بدر در جزیره ی مجنون همراه با سپاه و بسیج در سال 63 حضور داشتیم، سرهنگ صیاد شیرازی در اسلام آباد به ما گفتند که پادگان سلمان فارسی اسلام آباد در گردنه ی قلاجی توسط منافقین محاصره شد و ما هم سریع به آنجا رفتیم و پاکسازی کردیم سپس در سال 1364 به طرف نقده و پیرانشهر برگشته و در عملیات قدر با موفقیت گذرانیم، سپس به منطقه ی مریوان برگشتیم و چندین عملیات را نیز پشت سر گذراندیم و خاطره ای که برای همیشه در ذهنم تداعی شده است این بود که پرسنل هایی وجود داشتند که با وجود اینکه سن کمی داشتند اما با جان و دل از سرزمین و خاکشان دفاع می کردند.
این رزمنده کردستانی می گوید: 5 اردیبهشت سال 1366 از طرف سالجی مریوان عملیات بود، و تک شیمیایی وجود داشت و در آن موقع به درجه ی جانبازی نائل آمدم اما تا دو سال بعد از قطعنامه در تمام مناطق عملیاتی حضور داشتم و انجام وظیفه کردم.
وی ادامه داد: تا زنده ایم رزمنده ایم برای ما جان دادن سخت نیست چرا که حاضرم جانم را برای دفاع از خاک و پرچم بدهم، در صورت شهادت هم محل دفن را گلزار شهدای بهشت محمدی سنندج تعیین کرده ام و امیدوارم به درجه ی رفیع شهادت نائل بیایم چرا که 8 سال پیش دکتر من را جواب کرد و گفت که با مرگ مغزی از دنیا می روی، و به خانواده ام وصیت کرده ام که اعضای بدنم را اهدا کنند.
نگذاریم رشادتهای جانبازان فراموش شوند
این رزمنده شیمیایی دفاع مقدس گفت: صدام با حمایت آمریکا و اروپاییها، سلاحهای شیمیایی را به جان مردمی ریخت که بیگناه بودند و حتی در میدان جنگ هم سلاحی به دست نداشتند اما قربانی میکروبیترین سلاحهای شیمیایی صدامیها شدند.
وی افزود: صدام بعد از هرعملیاتی که ایرانیها در آن پیروز میشدند برای انتقام از سلاحهای شیمیایی بر ضد رزمندگان ما بکار میگرفت.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه پیگیری مساله ایثار و شهادت کمتر از خود شهادت نیست، تاکید کرد: فراموش نکردن جنگ و شهدا و جانبازان حرف شوخی نیست، زیرا در جنگ هر سال، هر روز و هر ثانیه و در هر بخشی از آن اگر تاریخ را ورق بزنید خاطرات ناخوشایندی اتفاق افتاده که برای ما باید درس مردانگی و عزت آفرینی برای این کشور باشد.
محمدی ادامه داد: سختیهای که در این دوران رزمندگان، مردم و مسوولان تحمل کردند قابل درک نیست مگر رزمندگان و انسانهایی که خود در دل این جنگ بوده و شهید و جانباز دارند.
این رزمنده شیمیایی گفت: همه این پایداریها و استقامتهای جانبازان حتی بعد از جنگ برای حفظ انقلاب اسلامی و این سرزمین دوست داشتنی است که حاصل خون شهدا پابرجاست.
وی همچنین توصیه کرد: شهدا برای ماندگاری این انقلاب از جان و مال و هستی خود گذشتند، نگذاریم رشادت های این رزمندگان و جانبازان فراموش شوند.
اما هنوز از این دست جانبازان گمنام هستند که سالها بعد از جنگ به دلیل عارضه شیمیایی با دردهای آن روزگار میگذرانند و حتی برخی از این جانبازان هستند که کسی یکبار هم نامشان را به عنوان جانباز شیمیایی از رسانهها نشنیده است و حتی حاضر به مصاحبه هم نمیشوند، برخی میگویند ما برای رضای خدا رفتیم .
گفتگو از مهوش رحیمی
انتهای پیام/
برچسب ها :
نظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- بختهای نو که با کالاهای دست دوم شروع میشود/ آن روی سکه فروش جهیزیهها در فروشگاههای اینترنتی
- ایجاد کارآفرینی و اشتغال برای 11 هزار نفر در 9 استان پایلوت کشور / اقتصاد مقاومتی مهم ترین راهکار برای رسیدن به خودکفایی است
- راهاندازی پویش ملی «بانوی مهربانی» در کردستان
- طرح «فدک» برای اشتغالزایی بانوان بسیجی در کردستان اجرا می شود
- 80 هزار فقیر در بزرگترین ناحیه منفصل شهری خاورمیانه!
- خانوادههای شهدا، شریک مجاهدتهای دوران دفاع مقدس هستند/ نام شهیدان تا ابد در تاریخ جاودانه است
- گرما در سرما با نوبرانه های داغ زمستانی/ مصرف لبو و باقلا باعث کاهش 30 درصدی کلسترول در بدن می شود
- فعالیت ۷ حوزه علمیه خواهران در کردستان
- کاهش شاخص مرگ و میر نوزادان در کردستان
- درختان کهنسالی که با قدمت 15 قرن ثبت ملی شدند+عکس
- 10 نشانه مخفی ابتلا به تیروئید
- فال روزانه ۹۹/۱۰/۲۹
- پنج پیشنهاد تند و تیز برای آشپزی ایرانی
- 69 متکدی زن در سنندج جمع آوری و ساماندهی شدند
- دارویی که از خاک میروید/ نبود اعتبار مانع بزرگ سر راه توسعه گیاهان دارویی
- حضرت فاطمه مختص به دین و مذهب خاصی نیست/ اهل بیت(ع) در تمام دنیا نقطه مشترک اتحاد مسلماناناند
- زنان روستایی اهرم قدرتمند تحقق اقتصاد مقاومتی
- «مزاج شناسی»؛ یکی از عنصرهای صحیح مدیریت سلامتی/ مصرف خودسرانه داروهای گیاهی بیماریزاست
- بانوان فوتبالیست کردستانی حریف بوشهری را شکست دادند
- اعتیاد زنان؛ نابسامانی و از هم گسیختگی بنیاد خانواده
- اطلاعیه مهم ستادکل نیروهای مسلح/ سقوط هواپیمای مسافربری ناشی از خطای انسانی سیستم پدافندی بود
- طراحی بزرگترین کتاب قرآن دنیا آرزوی معلم کردستانی/ اولین مشوق در این راه همسرم بود
- کاشت هایی که نانی نداشت/ وقتی ۵۰۰ لیتر آب به قیمت 120 تومان به فروش میرسد
- تاریکی چشم، روشنایی امید!
- توضيح شرکت لبنیاتی " پاک آرا " درباره افزايش قيمت شيرنایلونی
- کارت زرد بیکاران کُردستانی به دولت/ کلیدی که در قفل بیکاری شکست!
- ترک تحصیل از مدرسه؛ راهی که پیش روی این دختران روستایی است + عکس
- زندگی هایی که بوی دود می دهد/ سیکل؛ میانگین تحصیل زنان معتاد در کردستان
- زندگیهایی با ویترین شاد اما واقعیتی تلخ / «جدایی خاموش» زنگار حلقه های طلایی« ازدواج »
- نقشِ خیالانگیز «هنر» بر خشتوگل معماری های سنتی/ معماری و هنر بدون هم معنا ندارند

تب کرونا نفس فعالان صنایع دستی را برید/ فروش آنلاین؛ کورسوی امید برای نجات صنعتگران
بخشنامهها و مقررات دولتی که فروشندگان لوازم خانگی را آشفته کرده است / نابسامانی به دلیل عدم اتخاذ سیاست های درست!
جزئیات محدودیت های کرونایی در کُردستان/کدام شهرستانها قرمز و نارنجی اند؟
جهش کرونایی گرانی تخم مرغ/ افزایش غیر منطقی قیمت کالاهای اساسی مردم قابل دفاع نیست!
خانههایی که بدون مجوز سبز میشوند/ هیچ؛ سهم پروانه ساختمانی نواحی منفصل شهری
بانوی بی سوادی که با قدم نهادن در راه آرزوها باسواد شد
قصیده عشق 40 ساله بانوی جانباز کُردستانی/ دست و پاهایی که در خاکریزهای پشت جبهه جا ماند
میکروبهای جنگی، زخمی کهنه بر جان جانباز شیمیایی کُردستان/ تا زنده ام رزمنده ام
آرزو دارم کتابم مزین به تقریظ رهبر انقلاب باشد/ ظاهری زنانه اما باطنی با شجاعت و غیرت مردانه
احیای هنر «کاغذسازی» کردستان با دستان توانمند «کاک مسعود» / یادگاری رو به فراموشی از عهد ساسانیان
انتظارات امام خمینی (ره) از زنان جامعه ی اسلامی
بحران هویتی و نفوذ فرهنگ بیگانه بزرگترین آسیب اجتماعی در میان جوانان امروزی
مسجد، مهمترین ملجا و سنگر مستحکم جوانان
آسیب اجتماعی زخمی برای جامعه / اهمیت کالبد شکافانه در ریشه یابی مسائل زنان
حملات تروریستی تهران و نگاهی ناسیونالیستی / داعش به دنبال القای تفکرجهادگرایی سلفی است